Carsharing

5 tipů, kam vyrazit na Velikonoční svátky

April 7, 2022 | CAR4WAY

5 TIPŮ, KAM VYRAZIT NA VELIKONOČNÍ SVÁTKY

 

VÍKEND V KUTNÉ HOŘE - SEDLECKÁ POUŤ A PAMÁTKY

Sedlecká pouť 15. - 18.4. 2022 - jedna z vůbec největších a nejoblíbenějších poutí v republice doprovázená desítkami zábavných atrakcí, stovkami stánků, dobrého jídla a pití. Akce se koná přímo u katedrály Nanebevzetí Panny Marie, která je od roku 1995 zapsána na seznamu UNESCO. Určitě také navštivte Chrám svaté Barbory - unikátní dílo vrcholné a pozdně gotické architektury. Dalším tipem je Kutnohorská mincovna ve Vlašském dvoře. Za návštěvu také stojí Kostnice v Sedlci u Kutné Hory.

Vice informací: https://www.kutnahora.cz/calendar/sedlecka-pout-2https://khfarnost.cz/cs/https://www.sedlec.info/kostnice/

 

ZŘÍCENINA HRADU VALEČOV – ČESKÝ RÁJ

Hrad Valečov najdete čtyři kilometry na východ od města Mnichovo Hradiště v Českém ráji. Z původního středověkého hradu se dochovala jenom zřícenina, která je chráněna jako kulturní památka České republiky.

Více informací: https://www.cesky-raj.info/dr-cs/1345-zricenina-hradu-valecov.html

 

KNÍŽECÍ VELIKONOCE NA KŘIVOKLÁTĚ 

Křivoklát patří k nejvýznamnějším a nejstarším královským hradům v České republice. Knížecí Velikonoce na Křivoklátě nabídnou návštěvníkům pestrý program od 15. - 17.4.2022 - velikonoční jarmark, mnoho dobrot a celodenní program na I. nádvoří.

Více informací: https://www.hrad-krivoklat.cz/cs/akce/31768-knizeci-velikonoce-na-krivoklate

 

PAPILONIA – MOTÝLÍ DŮM PRAHA & BRNO

Interiér Motýlího domu napodobuje džungli v oblasti slavného kambodžského chrámu Angkor Vat a podobné jsou i podmínky, ve kterých tu motýli žijí: teplotu provozovatelé udržují na 30 °C a relativní vlhkost na 80 procentech.

Více informací: https://www.papilonia.cz/papilonia-v-cr/

 

VELIKONOCE V ZOO BRNO

Od 15. do 18.4.2022 - pro rodiče s dětmi budou připraveny kreativní dílničky a zábavná stezka, proběhne také ukázka stříhání ovcí a komentovaná krmení. Velikonoční pondělí bude patřit hledání vajíček - v areálu bude schováno 1000 vajíček.

Více informací: https://www.facebook.com/events/503903544680448/?active_tab=discussion

 

 CHCI VYRAZIT NA VÝLET

 

Nejaktuálnější informace a akce od Car4Way 

SLEDUJ NÁŠ FACEBOOK

SLEDUJ NÁŠ INSTAGRAM

 

Přejeme hezké prožití Velikonočních svátků :)
Tým CAR4WAY

Offline